Marketing

Marketing is alles voor je rijschool. Als je geen aandacht besteed aan je marketing, dan beperk je je kansen op succes. Natuurlijk wil jij als kersverse rijschoolhouder wel succesvol worden met je rijschool. Natuurlijk vertellen wij je meer over marketing en over hoe jij echt succes boekt.

Eigen website

Zonder eigen website ben je nergens. Tegenwoordig gaat alles via het internet en als jij niet online te vinden bent, dan vinden ze jouw rijschool helemaal niet. We leven in een maatschappij waar we ons veel comfortabeler voelen als we online contact op kunnen nemen om vervolgens rustig op antwoord te wachten. Hier heb je een website voor nodig. Een website biedt je uiteraard nog veel meer voordelen, maar dan moet je hier wel echt iets moois van maken. Lees hier het belang van een eigen website.

Social media

Zorg ervoor dat jouw rijschool te vinden is op social media. Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube; allemaal kunnen ze wel iets betekenen voor het succes van je rijschool. Het is dan wel belangrijk dat je het goed en vooral slim aanpakt. De jeugd van tegenwoordig is te vinden op social media en dat betekent dat jij hier ook aanwezig moet zijn. Lees hier meer over de voordelen van social media voor jouw rijschool.

Adverteren in kranten

Adverteren in kranten; is dat nog wel zo’n goed idee nu iedereen online te vinden is? Is het niet veel beter om je voor de volle 100% te richten op internetmarketing? Of zorgt de afname van krantenadvertenties er juist voor dat jouw advertentie in de krant extra opvalt, en dus extra effectief is? Daarnaast moet je natuurlijk ook denken over de kosten van een advertentie in de krant. Hier vind je meer over het adverteren in kranten, over de voordelen en de nadelen.

Dagdeal sites

Dagdeal sites schieten als paddenstoelen uit de grond. Dan zou je denken dat het wel heel effectief moet zijn om er gebruik van te maken. Helaas is dit niet altijd het geval. Dagdeal sites kunnen zeker bijdragen aan je succes, maar ze kunnen je imago ook afbreken. Wij vertellen je graag meer over dagdeal sites, over hoe je het wel en niet aan moet pakken. Leer hier verder.

Flyeren / markten

Ga jij aandacht besteden aan flyeren of markten? Veel ondernemers hebben het flyeren of markten toch al een beetje afgeschreven, vooral door de komst van social media en andere online opties. Toch kan je zeker voordeel halen uit flyeren of markten, bijvoorbeeld door eens op de beurs te gaan staan. Flyeren kan je veel opleveren en kost je in verhouding niet heel veel. Natuurlijk kun je hier meer lezen over flyeren of markten.

Gratis proefles

Een gratis proefles is eigenlijk onmisbaar in het pakket van een rijschool. Rijscholen die geen gratis proefles aanbieden zijn natuurlijk veel minder interessant dan al die rijscholen die het wel doen. Als je dan toch zo’n eerste les gratis weggeeft, dan moet je deze natuurlijk wel in je eigen voordeel gebruiken. Lees hier hoe je dat doet.