Kenneth Smit komt met managementtraining voor rijscholen

Op donderdag 12 mei zal er een eenmalige masterclass gegeven worden speciaal gericht op rijschoolondernemers. De masterclass wordt aangeboden door De VerkeersAcademie in samenwerking met Kenneth Smit, expert in het geven van trainingen en coaching op het gebied van commercieel succes. De masterclass wordt gegeven op de vestiging in Nieuwegein van De VerkeersAcademie

Het potentieel optimaal benutten
Als rijschoolondernemer kom je regelmatig voor hete vuren te staan. Je wilt succes boeken en ambieert groei, maar de rijschoolbranche vraagt om constante innovatie en een scherpe visie. De rijschoolbranche heeft het namelijk momenteel drukker dan ooit. Leerlingen staan te popelen om te gaan lessen. Het is dan ook geen gek idee om te blijven investeren in management skills en het leidinggeven aan personeel.

Masterclass voor Rijschoolondernemers
De training ‘Masterclass voor Rijschoolondernemers’ speelt in op dit actuele thema en richt zich helemaal op de rijschoolbranche. De duur van de training is 4 dagen en tijdens de training word je gecoacht door Pieter Willemse, expert van Kenneth Smit.

Deze opleiding staat vermeld op de website van De VerkeersAcademie waar je meer kunt lezen over deze unieke training.

persbericht – Eindhoven – 12 april 2022