Waar moet je zijn als je een lesauto wilt leasen?

lesauto leasen

Het is een veelgestelde vraag: moet ik als startende ondernemer een lesauto kopen of een lesauto leasen. Op onze website vind je er al veel informatie over. Maar wij hebben een stuk voorwerk gedaan door een aantal bedrijven op een rijtje te zetten, die specialist zeggen te zijn in het leasen van lesauto’s.

Als je een beetje bekend bent in de branche, dan ken je Lesautolease. Ze adverteren ook op de nieuwssite Rijschoolpro en Rijschoolvandaag. De bedrijfsnaam zegt het al wat ze doen. Wat kunnen we over ze vertellen? Op Klantenvertellen.nl krijgen ze een 8,8. Een goede beoordeling, maar de meeste recensies zijn drie jaar oud.

Ook is er Lesautodeal. Zij zijn partner van autoverhuurbedrijf Hertz. Net als Lesautolease bieden ze zowel lease, short lease als huur. Reviews en klantervaringen zijn op internet niet makkelijk te vinden. Ons is het niet gelukt in ieder geval.

Als je zelf een auto op het oog hebt en je wilt die financieren, dan kun je terecht bij ABN AMRO. Met ABN AMRO Lease ben je vrij om zelf het type en de leverancier te kiezen. Je hebt echter niet de voordelen die Lesautolease en Lesautodeal bieden op het gebied van vervangend vervoer en dergelijke.

Een ander fenomeen is Hyundai. Als je een Hyundai leaset, betaalt Hyundai de dubbele bediening. Een rijschoolactie noemen ze dat. Ook zij hebben geen service zoals vervangend vervoer, hoewel je natuurlijk wel altijd de dealer om de hoek hebt zitten in geval van nood.

Een vergelijkbare rijschoolactie heeft Opel ook. Geen gratis dubbele bediening, maar wel een leasetarief vanaf 120 euro per maand voor een Corsa. Daarnaast trakteert Opel op 10% korting op een dubbele bediening en twee extra buitenspiegels.

Hopelijk kun je met onze info verder en weet je nu waar je een lesauto kunt leasen. Wil je meer weten over kopen of leasen van een lesauto? Klik dan hier.